Oog voor Omgeving

Mijn computer staat vol met herinneringen

Het was echt eens een systeembeheer dagje. Was bezig om te kijken wat ik voor documenten ik eigenlijk nog op mijn harddisk heb staan van mijn laptop.

 

In de map ‘Brieven’ kwamen er nog brieven voorbij, waar ik nog zeer goed weet hoe toen de situatie was. De oudste brief kwam uit 1998. Toen woonde ik nog met mijn toenmalige vrouw in het kleine dorpje Nieuw-Weerdinge. Daar hebben we van 30 april 1994 tot en met 21 september 2000 gewoond. Die brief was toen gericht aan onze buren. Zo kwam ik ook nog een brief tegen die geschreven was aan een goeie vriend van mij. Ook een aangetekende brief naar het CBR uit 2007. Die had ik geschreven vanwege ik mijn rijbewijs, die ik toen nog had, wilde inleveren vanwege mijn slechter wordende gezichtsveld.

 

Zo kwam ik nog meer documenten tegen. Veel brieven, maar ook zelf geschreven handleidingen over bijvoorbeeld Windows, een handboek over het werken binnen de sociale media, geheugensteuntjes van presentaties die ik gegeven heb bij bijvoorbeeld de PC Groep Midden-Hondsrug en ga zo maar even door.

 

Eigenlijk zijn deze oude documenten voor mij toch wel heel veel waard. Het is allemaal in een geheel ander leven gebeurd. Althans dat voelt zo. Sinds 2015 ben ik heel anders gaan leven. De documenten die ik daarna heb geschreven, dus na 2015 zijn ook heel anders qua inhoud als voor 2015.

 

Het lijkt erop of ik in dat jaar ben gereset. Misschien ben ik dat ook wel. Sinds ik alleen kwam te wonen, ben ik pas echt mezelf geworden.

 

In 2018 kwam ik echter mijn lieve Anne tegen. Ik heb het verliefd worden nooit zo intens binnen gekregen. Het kwam als donderslag bij heldere hemel binnen zeilen en sindsdien ben ik helemaal om, en dat komt zeker door haar prachtige glimlach.

 

Goedenacht en morgen staan we op in een vredelievende wereld!

 

Dagafsluiting: UB40 - I Love it when you smile (Live in Ahoy Rotterdam 2003).

Laatst vernieuwd: 28 Nov 2020 om 23:09

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!