Oog voor Omgeving

Kunst- en vliegwerk

Momenteel zit ik redelijk uitgeteld op de bank. Wijntje erbij en een geweldig mooie dame naast mij. Wat wil dit mannetje nog meer.

 

Maar na 6 vergaderingen in 3 dagen vind ik het eerst wel best. Het waren 3 drukke dagen. Allard heeft ons perfect geholpen met bepaalde werkzaamheden bij ons thuis. Hij logeerde hier vanaf afgelopen dinsdag en vanavond is hij weer naar zijn eigen huis afgereisd.

 

In die tijd dat Allard hier was had ik dus 6 verschillende vergaderingen. Drie van de Oogvereniging Regiogroep Groningen, eentje van de Commissie Mobiliteit namens Zorgbelang Groningen en eentje van een net opgezette werkgroep ook van Zorgbelang en gistermiddag had ik een vergadering van het bestuur van de Streekproductenmarkt Nienoord, waarvoor ik de PR in mijn portefeuille heb zitten.

 

Tussen deze vergaderingen door hielp ik mee met de verschillende werkzaamheden in ons huis, zodat ik Allard ook kon helpen. Vanmiddag moest ik nog even naar een goeie vriend om mijn inkomstenbelasting over 2020 in te laten vullen en zo kom je de drie dagen wel goed door zeg maar.

 

Vanwege de combinaties, kwam ik soms net op tijd bij de vergaderingen. Die waren gelukkig allemaal digitaal, alleen vanavond werd het wel spannend, want ik was 2 minuten voor aanvang pas klaar met van alles. Ik was op tijd, maar het was een beetje kunst- en vliegwerk. Door de drukte kon ik niet eens fatsoenlijk Allard gedag zeggen en hem bedanken voor zijn hulp. Vandaar maar even via deze weg. Allard, reuze bedankt voor alles.

 

Ik ben in ieder geval blij dat we morgen even niks hebben gepland. Morgen ga ik gezellig beginnen om me te verdiepen in mijn radioplannen. Lekker klooien met mijn Rode Caster Pro en mijn laptop en iPad doen daar gezellig aan mee. Ook laat ik morgen mijn telefoon op ‘Niet storen’ staan, zodat ik me goed kan concentreren op mijn radiowerk. Lekker even niet bereikbaar.

 

Zo kom ik even mooi uit op mijn dagafsluiting. Het is het origineel van een plaat die door Junkie XL een paar jaar in de belangstelling is gekomen. Die van Junkie XL is leuk, maar het origineel vind ik toch het aller leukste.

 

Het gaat in ieder geval om verschillende conversaties, waar ik deze week aardig mee bezig ben geweest.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Elvis Presley - A Little Less Conversation.

Laatst vernieuwd: 08 Apr 2021 om 22:00

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!