Oog voor Omgeving

In 1 streep naar mijn lieve Anne

Het is de hele dag natuurlijk al maandag. Dit keer een wat klein verhaaltje. Vanmorgen mijn wekelijkse Radio Duivenstraat-werkzaamheden verricht en wat telefoontjes gepleegd.

 

Het begon met een Engelstalig telefoontje. Onze verhuurder heb ik zover gekregen dat we 3 brandmelders in huis krijgen. Ik moest er wel zelf achteraan, als ik niet had gebeld, kreeg ik die brandmelders nooit. De brandmelderinstallateur is een Pool en dus moest ik een afspraak maken wanneer hij bij ons die dingen komt ophangen. Gelukkig is mijn Engels wel goed, dus heb ik het geregeld dat aanstaande vrijdag die beste man die lawaaidingen komt ophangen. Dit is dan geregeld.

 

Daarna ben ik nog even de studio ingedoken. Op zoek naar een leuke tracklist. Daar ben ik al redelijk in geslaagd. Van de 10 platen, heb ik er al 5. Haha. Morgen de rest uitzoeken.

 

Het is nog steeds stil in huis. Mijn liefje zit nog steeds in Valthermond. Het begint nu wel wat te knagen. Ik mis haar enorm. Had ik nu maar een auto waarmee ik in 1 streep naar mijn lief kan racen. Jaja, dan kan ik haar de liefde geven die ze zo nodig heeft. Zo kom ik op de dagafsluiting van vanavond. ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: ZZ Top - Gimme all your loving’.

Laatst vernieuwd: 25 Jul 2022 om 21:19

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!