Oog voor Omgeving

Het was een fractie van een seconde erg stil

Om 12u00 vanmiddag was het weer gezellig bij Radio Duivenstraat. Toen kon je weer luisteren naar de nieuwste aflevering van mijn Oor voor Omgeving. Het werd wel even spannend, want tijdens de uitzending, bij de 12 inch van de week, viel even het geluid weg. Ook net toen Big in Japan begon was het ook even erg stil. Wel gek, want mijn ingeleverde versie was zonder haperingen. Wellicht kwam het door het onweer of was de internet verbinding bij ons net even foetsie of zo. In ieder geval was het voor de rest van de uitzending wel helemaal goed gelukkig.

 

Vanmiddag ben ik ook weer begonnen met de uitzending van volgende week zondag. Er komen dan wat meer Duitstalige liedjes in voor. Van onder andere Deutsch Österreichisches Feingefühl, ook wel DÖF genaamd, maar ook Falco komt nog voorbij en ik begin ook met een Duitstalig liedje en een band uit Duitsland die hoofdzakelijk in het Engels zingt. Oh ja, In het eerste liedje gaat het ook nog over duiven, hoe leuk is dat tijdens de uitzending bij Radio Duivenstraat. ;)

 

In ieder geval wordt het weer een leuk uurtje om volgende week zondag weer af te stemmen op Radio Duivenstraat. Als het mee zit, beluisteren Anne en ik mijn uitzending in het Duitse Elmshorn, nabij Hamburg, vandaar ook mijn keuze om wat Duitstalige muziek te gaan draaien.

 

Vandaag draaide ik een heel bijzondere 12 inch van de week. Afkomstig van het Japanse import album ‘Bang’ van Frankie goes to Hollywood. Zoals elke week plaats ik op de zondagavond de 7 inch. Wel grappig, want ik heb zoveel mixen van Welcome to the Pleasuredome, dat ik daardoor amper de 7 inch ken.

 

Daarom vind ik deze dagafsluiting zelf ook wel erg leuk en interessant. ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Frankie goes to Hollywood - Welcome to the Pleasuredome.

Laatst vernieuwd: 25 Jul 2021 om 21:26

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!