Oog voor Omgeving

Geluksvogel waar we trots op zijn

Anne en ik zijn lekker uiteten geweest bij De Dorpskamer van Leek. Vanavond hadden we iets te vieren. We hebben vandaag precies 4 jaar en 3 maanden een geweldig lieve relatie, en onze tatoeage, de prachtige specht op onze linker bovenarm, bestaat vandaag precies 4 jaar. De specht symboliseert onze liefde. Het is onze kracht. Ons vertrouwen. We voelen ons enorm trots dat we zo van elkaar houden.

 

Het is al ruim 4 jaar een geweldig mooie tijd. Voor de relatie hadden we uiteraard al contact. Op 30 december 2017 kwam Anne voor het eerst bij me voor een iPhone-les en nu wonen we al een prachtige tijd samen in hetzelfde huis, waar ik Anne voor het eerst echt ontmoette. Wow! Ik ben gewoon een geluksvogel. Hé. de specht is natuurlijk ook een vogel. Daarom gaat het ook zo lekker natuurlijk met ons tweetjes.

 

Toen we vanavond thuis kwamen zag ik op mijn Facebook dat Eva de Roovere en Stephanie Struijk vanavond in De Oosterpoort staan. Jaja, we hebben dit concert dus gemist. Ik heb ooit eens een aankondiging hiervan gezien, en toen ik een anderhalf jaar geleden of zo dit optreden zag staan, was het al uitverkocht. Dit concert van vanavond was ook al 2 keer of zo verschoven door dat vervelende virusje. Ach, volgende keer komen de twee dames ook nog wel eens naar het noorden hoop ik. Alleen jammer is het natuurlijk wel dat we de show van vanavond hebben moeten missen.

 

Alleen hadden we het zo fijn samen bij De Dorpskamer, dat we er toch een prachtige, gezellige en knusse avond van hebben gemaakt.

 

Omdat we eva en Stephanie gemist hebben, kom ik maar met een dagafsluiting gezongen door de 2 dames. Een mooi liedje voor het slapen gaan.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Eva de Roovere & Stephanie Struijk - De rivier.

Laatst vernieuwd: 10 May 2022 om 23:16

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!