Oog voor Omgeving

Gelukkig zijn we geen robot

Er zijn weer een aantal verschillende dingen gaande geweest vandaag. Zo heeft mijn lief vandaag maar liefst 5,6km gelopen. Erg stoer en knap. Ik ben super trots op haar.

 

Toen Anne op pad ging, belde een raadslid me op van de gemeente Westerkwartier namens het CDA. Hij vindt het jammer dat ik geen lid meer ben van het CDA. We hebben een inhoudelijk goed gesprek gehad en ik gaf wel aan dat ik nog steeds beschikbaar ben als ervaringsdeskundige en dat ik ook wel met bepaalde onderwerpen mee wil werken. In ieder geval gaan we binnenkort ergens wat drinken in Leek. Zo kan het ook en zijn we nog wel bereid om elkaar te helpen.

 

Vanmiddag was onze vervangende huishoudelijke hulp op bezoek. Onze vaste dame is op vakantie en dus hebben we nu voor de tweede keer deze dame die vanmiddag bij ons was. Ze ging als een tornado door ons huis en dus is ons huis weer helemaal blinkend schoon.

 

Ik had gisteren nog een gesprek met iemand van de Oogvereniging Regiogroep Groningen. Ik gaf al eerder aan in een kernteamvergadering, dat ik wel weer voor de werkgroep Mobiliteit Groningen aan de slag wil. Vanmiddag kreeg ik een mailtje met daaraan als bijlage de notulen van de laatste vergadering. Ik kan dus 8 oktober me weer aansluiten bij deze werkgroep. Ik ga me eerst oriënteren of ik me ook vind passen in deze werkgroep, en tijdens de vergadering laat ik dan weten of ik er mee door ga of niet. Het lijkt me leuk en belangrijk dat ik de gemeente Westerkwartier in deze werkgroep kan vertegenwoordigen.

 

Ik wilde vanavond Hotel Bitter en Zoet uit Veenhuizen even bellen over mijn plannen op 12 september. Dan word ik 55 jaar en dat vier ik met mijn beste vrienden in dus datzelfde hotel. Anne en ik willen beginnen met een lunch, dan komen Una en Aurora naar Veenhuizen en dan gaan we die middag dit prachtige historische gevangenisdorp onveilig maken en ergens in de avond gaan we dan dineren samen met Ebel en IJmtje, Ron en Hesra en natuurlijk Una en Aurora.

 

Hoe het allemaal precies gaat verlopen, wou ik dus vanavond overleggen, maar ik kreeg geen contact, dus morgenvroeg dan maar. Ook wel leuk om de dag dan zo te beginnen. Ik word natuurlijk niet zomaar 55 over 13 dagen.

 

Zo zie je maar, niks gaat vanzelf. Een robot kun je programmeren, maar een mens is zo veranderlijk als het weer.

 

Vandaar deze muzikale dagafsluiting. Een robot is altijd onder controle te houden. Ik ben reuze blij dat de mens tenminste nog veel meer variatie kent als zo’n geprogrammeerd geval.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Kraftwerk en Janet Jackson - Robots in Control (Ben Liebrand Minimix).

Laatst vernieuwd: 31 Aug 2020 om 21:31

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!