Oog voor Omgeving

Één dag in Tolbert

Vandaag was het weer Duifjesdag. Mijn radioprogramma was vanmiddag vanaf 12:00 uur te beluisteren bij Radio Duivenstraat. Tijdens de uitzending kreeg ik leuke reacties te lezen via WhatsApp en Messenger. Altijd leuk als mensen tijdens de uitzending reageren. Zeker als ik lees dat de luisteraar verrast is van de speciale uitvoeringen die ik laat horen van de gedraaide platen.

 

Om 13:00 uur was het alweer afgelopen. Het programma paste perfect in het uurtje. Ik had nog 30 seconden over voordat het journaal van 13:00 uur begon. Handig zo’n Atoomklok-appje. ;)

 

Na dit alles ging ik naar mijn studio om mijn programma in elkaar te zetten voor volgende week zondag. Dit keer ging het in 1 keer goed. De lassen zijn bloedje mooi geworden en ik ben zeer tevreden over de geluidskwaliteit. Jaja. Het is alweer mijn 25e aflevering. Dat ga je volgende week ook wel merken. Morgen of zo lees je wel wat er allemaal in te horen is. Anne en ik hebben het programma al beluisterd tijdens ons avondeten en Anne vond het een mooie aflevering. Vanavond heb ik gelijk de nieuwe aflevering maar meteen naar Radio Duivenstraat gestuurd. Ik heb het gecheckt dat er geen dropouts in zitten, dus na mijn eigen goedkeuring, staat het al klaar voor volgende week zondag.

 

Zoals elke zondagavond plaats ik de 7 inch van de week. Vanmiddag bracht Duifje Max me al de 12 inch van de week van dezelfde plaat, dus kun je mijn dagafsluiting van vanavond vast wel raden.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Murray Head - One night in Bangkok.

Laatst vernieuwd: 17 Oct 2021 om 21:25

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!