Oog voor Omgeving

Die Welt vor mir, ist für mich gemacht!

Het wordt zeer bijzonder eind deze maand. We kregen een uitnodiging om de verjaardag van een hele goeie vriend, Fons, te gaan vieren in Elmshorn. Ik ken hem al ruim 36 jaar en hij is ongeveer 21 jaar geleden verhuisd naar Duitsland.

 

Uiteraard hebben we via Facetime regelmatig contact. Dit doen we al jaren zo. Alleen dat videogebeuren, voor wat betreft het herkennen van Fons op mijn beeldscherm, is voor mij wat lastiger, maar het zijn altijd hele leuke sessies. Hij is ook vaste luisteraar van mijn radioprogramma, want hij komt regelmatig met mooie tips wat ik zou kunnen gaan draaien in mijn Oor voor Omgeving.

 

Het is werkelijk super gaaf dat we naar Elmshorn kunnen. Zo’n Facetime is leuk, maar elkaar fysiek weer eens treffen is werkelijk bijzonder en een prachtig vooruitzicht.

 

Ik fleur hier helemaal van op. Nu maar hopen dat de kleur van Nederland niet Coronarood wordt door Duitsland, want anders wordt het wel weer ingewikkeld. Maar ik als eeuwige optimist, gaan we gezellig eind juli naar het mooie Duitse Elmshorn.

 

Gute Nacht!

 

Dagafsluiting: Peter Vox - Haus am See.

Laatst vernieuwd: 09 Jul 2021 om 22:46

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!