Oog voor Omgeving

De 3 noordelijke provincies zijn goed bezig

Vandaag was het weer een dagje die goed gevuld was. Vanmiddag had ik het 3N-overleg van de Oogvereniging.

 

Het 3N-overleg is een vergadering waarbij de kernteams/ besturen van de 3 noordelijke provincies vertegenwoordigd zijn. Dit hebben we elk jaar wel, alleen vorig jaar hadden we dit overleg niet, vanwege Corona. Jaja, ook hier was toen Corona de grote spelbreker. Alleen vandaag was het dus dan eindelijk weer zover.

 

Het was goed elkaar weer eens te zien en te spreken. Er was ook iemand bij die werkzaam is op het landelijk bureau van de Oogvereniging en dat was een goeie aanvulling. We hebben het over veel zaken gehad. Over de activiteiten die elke provincie wel organiseert, hoe we goed kunnen blijven samenwerken, en ook nog deels over het landelijk beleid gehad.

 

Het was zeker een goeie sessie. Buiten dat er serieuze dingen werden besproken, was er ook gelegenheid om elkaar goed bij te praten. De vergadering had ook een informeel karakter. Dat maakte deze middag tot een succes. Na deze vergadering, ging ik samen met de voorzitter van de Regiogroep Groningen nog even borrelen bij De Klikspaan. Een café dat tegenover onze vergaderruimte zit. Wij borrelen daar wel vaker na een vergadering en wij vonden het wel even leuk om zo’n volle middag af te sluiten met een heerlijk wijntje.

 

De middag begon om 12:30 uur met heerlijke broodjes, en de vergadering duurde tot 16:30 uur en rond 18:00 uur was mijn taxi er wel bij De Klikspaan en ik was rond 18:30 uur wel weer bij mijn lieve Anne.

 

Ik vond het een geslaagde dag. Zeker dat informele deel vond ik erg leuk en de borrel in De Klikspaan maakte het helemaal compleet en  dat brengt me tot de volgende dagafsluiting.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Jean-Michel Jarre - Blah Blah Café.

Laatst vernieuwd: 14 Oct 2021 om 22:20

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!