Oog voor Omgeving

Anne kreeg goed nieuws in het UMCG

Vandaag was een goed gevulde dag. Vanmorgen rond 9:45 uur ging ik naar mijn radiostudio om weer wat te gaan bedenken voor mijn toekomstige Oor voor Omgeving. Altijd leuk werk. Zo kom je toch weer verrassende muziek tegen.

 

Rond 12:00 uur was ik wel klaar en rond 14:30 uur gingen Anne en ik naar het UMCG, want Anne moest voor haar half jaarlijkse controle bij de tandheelkunde zijn. Ja, gelukkig wordt ze nog steeds goed in de gaten gehouden na de bestralingen van 2018 en de val van de trap in 2021. We kregen goed nieuws te horen. Alles zag er erg mooi uit, maar nu was het net weer wat mooier dan de vorige keer. Daar zijn we allebei natuurlijk reuze gelukkig mee.

 

Na deze controle zijn we naar het restaurant gelopen wat bij de hoofdingang zit. Daar hebben we een heerlijk saucijzenbroodje gegeten met voor Anne een dubbele Espresso en ik had een heerlijk glas verse Jus D’Orange. In die tijd belde ik de taxi of ze ons konden ophalen en dat we rechtstreeks naar Grand Italia in Leek gebracht konden worden. We hadden natuurlijk wel wat te vieren. Dit kon, en om 17:10 uur was de taxi er wel en zo kwamen we mooi om 17:55 uur aan bij Grand Italia.

 

We hebben daar heerlijk gegeten en uiteraard met een brede grijns getoost op de goeie uitslag van het onderzoek van vanmiddag.

 

Ik kan wel zeggen dat ik met een oersterke en super lieve vrouw ben getrouwd. Wat kan ze veel aan. Af en toe speelt de val van de trap op 4 februari 2021 nog steeds de kop op, want haar kaak en nek zijn nog steeds super gevoelig en af en toe pijnlijk, maar ze blijft er vrolijk onder en daar ben ik ongelofelijk trots op. Anne is echt een kanjer.

 

Vanavond vroeg ik Anne of zij ook een dagafsluiting kon bedenken. Dat is gelukt. Ook wel een toost waardig. Haha. Maar het is deze geworden. ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Editors - Smokers Outside The Hospital Doors.

Laatst vernieuwd: 12 May 2022 om 21:37

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!